Workshop – Få styr på Crowdfunding

Du har hørt om crowdfunding men, hvordan kan du bruge det i DIN virksomhed?

På denne workshop går vi i dybden med, hvad der skal til for at bygge en kick-ass crowdfunding kampagne for dit projekt. Vi arbejder med rammerne for de enkelte elementer, herunder rewards, video, markedsføring mv.

Du kommer ikke til at gå fra workshoppen med en fuldstændig færdig-og-klar-til-at-lancere kampagne (desværre, det tager altså lidt længere tid at lave), men vi laver sammen det første arbejde på alle del-elementerne i din kampagne. 

Fordelen ved at deltage i en workshop med andre virksomheder er, at du får sparring og input til din kampagne, når du deler dine idéer med andre – vi kan kalde det en slags mini-crowdsourcing… 

Hvis du vil have besked næste gang, jeg afholder en workshop? Skriv dig på listen herunder og så sender jeg dig en mail når vi åbner op for nye datoer. 

Max 10 deltagere på hvert hold. 

Din Investering: TBA | Dato: TBA | Sted: TBA
Du får en dybdegående forståelse for, hvad crowdfunding er, og hvordan du kan bruge det i netop din virksomhed.
Mine workshops er altid en blanding mellem oplæg og hands-on øvelser, så får du ikke blot pumpet hjernen fyldt med ny viden, men også lærer, hvordan du omsætter den viden til din egen crowdfunding kampagne.

Hvad lærer du?

N

Hvad crowdfunding er, og hvad du kan bruge det til

N

Step-by-step værktøjer til at planlægge din kampagne

N

Åben og transparent kommunikation med en crowd

N

Do’s & Dont’s når du involverer en crowd i din virksomhed

Skriv dig op i dag og få besked så snart jeg åbner for næste workshop

Din underviser:

 

Mit navn er Kristine Pontoppidan og jeg er crowdninja og stifter af NinjaConsult.

Jeg har arbejdet med crowdfunding og crowdsourcing de seneste fem år og har holdt et utal af workshops og foredrag i både Danmark og udlandet.

Jeg har tidligere arbejdet hos både Eksportrådet, Udenrigsministeriet og Erhvervsstyrelsen, men i 2015 sprang jeg ud som selvstændig ninja og har siden hjulpet både virksomheder, iværksættere og organisationer med at bruge CrowdPower i deres udvikling.