Foredrag – CrowdPower din virksomhed

Jeg er ofte rundt i landet og holde foredrag og oplæg om, hvordan virksomheder kan bruge både crowdfunding og crowdsourcing aktivt til at vækste og innovere.

Jeg lover masser af inspiration, viden og ikke mindst do’s & dont’s, når jeg taler om fordelene (og ulemperne) ved at bruge CrowdPower i en virksomhed. For hvordan er det nu lige, man beskytter sin virksomhed bedst samtidig med, at man får alle fordelene ved crowdfunding og crowdsourcing?  

Siden opdateres løbende med relevante foredrag og oplæg. Hvis du vil have besked, næste gang jeg er ude og tale om CrowdPower, kan du skrive dig op herunder, så får du en invitation direkte i din indbakke. 

 
 
Dato: TBA | Sted: TBA
 
Foredrag kan have forskellig karakter og længde, men du går altid derfra med en dybere forståelse for, hvordan du kan bruge crowdfunding og/eller crowdsourcing i din virksomhed.
Vi arbejder altid med masser af cases, så du kommer aldrig til at opleve en “stiv” forelæsning, men får i stedet en inspirerende indførsel i de mange muligheder, der ligger i CrowdPower.

 

Hvad lærer du?

N

Hvad er CrowdPower og hvad kan du bruge det til

N

Relevante cases, der viser dig vejen

N

Inspiration til, hvordan du kommer igang

N

Do’s & Dont’s når du involverer en crowd i din virksomhed

Skriv dig op i dag og få besked så snart jeg åbner for næste foredrag

Din underviser:

 

Mit navn er Kristine Pontoppidan og jeg er crowdninja og stifter af NinjaConsult.

Jeg har arbejdet med crowdfunding og crowdsourcing de seneste fem år og har holdt et utal af workshops og foredrag i både Danmark og udlandet.

Jeg har tidligere arbejdet hos både Eksportrådet, Udenrigsministeriet og Erhvervsstyrelsen, men i 2015 sprang jeg ud som selvstændig ninja og har siden hjulpet både virksomheder, iværksættere og organisationer med at bruge CrowdPower i deres udvikling.