VI ELSKER CROWDFUNDING

Crowdfunding er en effektiv måde for dig som virksomhed eller projektejer til ikke kun at få finansiering til dit produkt, men også at få markedsføring og dedikerede ambassadører, der hjælper dig med at skabe en succesfuld virksomhed.

3 grunde til at du skal bruge crowdfunding:

Du får mulighed for at sætte gang i produktionen af din mega fede tech-spil-bog-frugtkurv-cykel-film-LP-design-dims ved at sælge den til nogle begejstrede mennesker.

Du får nogle sindssygt seje ambassadører for dit projekt. De får jo ligesom kun noget, hvis du bliver en succes, så de hjælper dig gerne på vej.

Du får en stærk validering af dit produkt. Det her er ikke likes på Facebook! Det er rigtige mennesker med rigtige penge, som investerer i DIT produkt!

Lær det Face-to-Face eller online

 

Vil du vide mere før du går igang? 

 

Jeg har givet et podcast interview til netværket Ladies First.
 
I podcasten taler vi om crowdfunding, crowdlending og crowdsourcing – men selvfølgelig mest om crowdfunding.
 
Hvad kan det bruges til? Hvad skal du være opmærksom på? Og så nogle tips og tricks, som jeg ikke normalt sådan lige deler ud af helt frit og gratis. 
 
Du finder podcasten ved at klikke på billedet her til højre 

Hvem er jeg?

Mit navn er Kristine Pontoppidan, jeg er  Crowdninja og stifter af NinjaConsult. Jeg har arbejdet med crowdfunding og crowdsourcing de sidste fem år og har afholdt et utal af workshops og foredrag i både Danmark og udlandet. Jeg har tidligere arbejdet hos både Eksportrådet, Udenrigsministeriet og Erhvervsstyrelsen, men efter at have arbejdet med iværksætteri og internationalisering i mange år sprang jeg i 2015 ud som selvstændig ninja.